14 Kasım 2014 Cuma

Buz Devri 4 – Ice Age: 4 720p ( Türkçe Dublaj ) izle Full HD 720p

Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor.

Justice League : Doom 720p Türkçe Altyazılı Full HD izle

Her şeyi düşünen, her olasılık için plân hazırlayan Batman, acaba Adalet Birliği ’nin bir gün tehlike aratabileceğini düşünse ne yapardı? 2000 yılında Mark Waid bunu anlatan bir çizgiroman yazdı. JLA serisinden Tower of Babel (Babil Kulesi) adı altında çıkan 4 sayılık macerada Batman ’in Adalet Birliği üyeleri hakkında gizli dosyalar tuttuğu, zayıf yönlerini incelediği ve gerekirse her birini durdurmak için plânlar geliştirdiğini görürüz. Öyle ya, Batman ’in süper güçleri yoktur, o yüzden önceden her şeyi detaylıca plânlaması gerekmektedir. Çizgi romanda bu dosyaları öğrenen Ra ’s Al Ghul, dosyaları çalıp kendi amaçları doğrultusunda kullanmaya kalkar. Maceramız da böylece başlar.

Superman vs. The Elite | 720p Türkçe Altyazılı Full HD izle

Superman ’s effectiveness as a super hero comes into question when a new group of super powerful crusaders, known as “The Elite” appear on the scene, led by British public identity hero Manchester Black. As super heroes, the Elite know no bounds, and are more than willing to kill, even on a massive scale, to stop villainy—putting them on a collision course with the ever-ethical and decidedly non-lethal Man of Steel

Tinkerbell | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Perilerin dünyasına hoş geldiniz! Disney ’in en sevilen perisinin büyüleyici hikayesi şimdi ilk kez uzun metraj ‘Tinker Bell ’ filminde sizlerle buluşuyor.İyi Seyirler

Gen Füzyonu – Gene Fusion | 720p – 360p – 480p – 240p( Türkçe Dublaj ) Full Hd İzle

Özel tasarlanmış arenalarda genetik yapılara sahip dev yaratıklarla savaş oyunu oynayan gladyatörlerden 4 tanesi kapalı gişe sayesinde büyük üne kavuşurlar . Fakat hepsi aslında gerçekte neyin içinde olduklarının farkında değillerdir. Gezegeni kurtarmak için çok az zamanları olan kahramanların güçlerini birleştirerek en kısa zamanda birlik olmaları gerekmektedir.

Sevimli Kahraman – Outback | 720p – 360p – 480p – 240p( Türkçe Dublaj ) Full Hd İzle

Albino türündeki koala Johnnyiender rastlanan bir tür ama çevresindekiler farklı olduğu için onu hep dışlamış, hatta karnaval zamanında bile ucube gösteriler yaptırmışlardır. Fakat bir gün yolu yetenek avcısı bir Tazmanya Şeytanı olan Hamish ve elinden kamerasını düşürmeyen Higgens ile kesişince Johnny gerçek bir kahraman olmak için kendisini yollara vuruyor. Outback kasabasındakiler onu sırf farklı renkte olduğu için dışlarken, birden kasabanın kurtarıcısı olan Johnny'yi kötü timsah Bog ’a karşı destekliyorlar...Gerçek bir kahraman olmak için Johnny'nin önünde artık hiçbir engel kalmayacaktır.

Neşeli Ayaklar 2 – Happy Feet 2 | 720p Türkçe Dublaj Full HD izle

İlki 2006 yılında En İyi Animasyon Oscar'ı alan Neşeli Ayaklar serisinin ikinci filmi Neşeli Ayaklar 2 .İlk Filmin baş kahramanları yetenekli Mumble'nın oğlu olan Erik Penguenler Krallığı'ndaki yeteneklerini keşfetmeye çalışır. Şimdiki sorunda ise 7 den 70 e herkez e ihtiyaç vardır .. Ailecek izleyebileceğiniz bir anime tavsiye ederim .

Monster High Hauntlywood Macerası | 1080p — 720p TR Dublaj

Monster High: Hauntlywood Macerası 2014 yapımı animasyon filmidir. Dracula vampir tahtı için gerçek varis olduğu söylenince en iyi dostlarıyla birlikte taç giyme töreni için Transylvania'ya yola koyulur. Ancak kısa zamanda kraliçeyi arama çalışmalarının daha tamamlanmadığını anlarlar. Gerçek kraliçenin kim olduğunu öğrenmek için Vampi Kalbi diye söylenen tarihî eseri bulmak zorundadırlar. Draculaura sonunda vampir güçlerini kazanabilecek mi?Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Monster High: Hauntlywood Macerası hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Monster High: Hauntlywood Macerası izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Tarzan izle | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı HD

Tarzan filmi bu defa tekrar kurgulanarak karşımıza üç boyutlu bir animasyon filmi olarak çıkıyor. Tarzan ve Jane Porter, Greystoke Energies şirketinin kurduğu bir ordu ile karşı karşıya gelirler. Greystoke Energies'in sahibi, Tarzan'ın ailesi bir uçak kazası sonrası ölünce şirketi onların elinden almıştır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Tarzan hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Tarzan izleyicilerine iyi seyirler dileriz

The Lorax – Loraks | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Dr. Seuss'un çocuk kitabından esinlenen filmde umudun sonsuz gücünü insanlarla paylaşan orman cini Lorax başrolde...

Animasyon tekniğiyle hazırlanan filmin diğer bir karakteri de hoşlandığı kızın dikkatini çekebilmek için uğraşan bir çocuğun maceraları anlatılıyor. Rüyalarının kızını elde edebilmek için çocuk, önce dünyasını korumak için savaşan sevimli yaramaz Lorax ’ın öyküsünü keşfetmeli.

Tavuklar Firarda – Chicken Run | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Zalim Bayan Tweedy'nin çiftliğinde yaşayan tavuklar daha iyi bir hayatı hayal ederken Ginger'ın bambaşka bir planı vardır; Kümesten uçarak yeni bir hayata başlamak. Ancak bir sorun vardır,tavuklar uçamaz, yoksa uçabilirlermi?

Fare Şehri – Flushed Away | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Konusu Londra caddelerinin altında geçen bu yeni komedide Roddy St. James (Hugh Jackman) adlı şımarık sosyete faresinin öyküsü anlatılır. Kensington semtindeki lüks apartman dairesinde refah içinde bir hayat yaşamaktadır. Ancak mutfak evyesinden “düşük hayatı” temsil eden Sid adlı (Shane Richie) lağım faresinin çıkagelmesiyle düzeni altüst olur. Üstelik bu lağım faresi, lüks yaşamın keyfini sürme sırasının kendisinde olduğuna karar vermiştir. Roddy bu lağım faresinden yakasını kurtarmak için kendince bir plan oluşturur. Sid ’in aklını çelerek girdaba dalış yapmaya ikna etmeye çalışır. Böylece davetsiz misafirini yeniden lağımların arasına yollamayı planlamaktadır. Ancak Sid cahildir ama hiç de göründüğü kadar aptal değildir. Planı ters tepince girdaba kapılan Roddy olur ve kanalizasyon borularından sürüklenerek hiç beklemediği bir anda kendisini yeraltındaki fareler şehrinde bulur

Sihirli Kitaplar | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle Eleonore`s Secret

Natanael 7 yaşındadır ancak hala okumayı bilmemektedir. Büyük annesi Eleonore öldüğünde kütüphanesindeki yüzlerce kitabını ona miras bırakır fakat bu başlarda Nathanael ’in çok da ilgisini çekmez. Ancak bu masalların aslında kendi içlerinde harika bir gizem barındırdığını farkeder. Gece olduğunda küçük kahramanlar masal kitaplarından dışarı çıkmaktadır. Kahramanlar Nathaniel ’i sonsuza dek kaybolma tehlikesi altında olduklarına dair uyarırlar.

Fındık İşi, The Nut Job | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı HD

Fındık İşi 2014 yapımı animasyon komedi filmidir. Surley, hayatını geçirdiği yerden eskisi kadar memnun değildir. Kuralları evmeyen haylaz sincap evinden çok uzaklara gitmek zorunda kalır. Dışarıda yaşamın nasıl olduğunu merak etmekte ve keşfetmek için de çok isteklidir. Dostu fare Buddy ile yollara düşerler. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Fındık İşi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Fındık İşi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

13 Kasım 2014 Perşembe

Gökyüzü Savaşçıları | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle The Sky Crawlers Sukai Kuror

Prestijli Sitges Film Festivali ’nde tüm animelerden farklı olarak ‘Resmi Fantastik ’ programı kapsamında gösterilen ve festivalden, başta En İyi Fantastik Film olmak üzere, üç ödülle birden evine dönen Gökyüzü Savaşçıları, Mori Hiroshi ’nin aynı adlı muhteşem romanının uyarlaması. Tanıdık ve alışılmadık manzaraların birleştiği modern bir dünyada geçen filmde, hafızaları bomboş olan Kildren ’ler, hiçbir zaman büyümeyen çocuklardır. Çatışmalarda öldürülmedikleri sürece donuk bir ergenliği sonsuza dek yaşamaya mahkum olan bu insan ırkından savaşçı pilotlar; dünyanın, herçek savaşları uzakta tutmak adına ihtiyaç duyduğu “savaş” oyununu oynayarak Avrupalıları gökteki çatışmalarıyla eğlendirmek için işe alınmışlardır.Geçmişinden pek bir hatırası olmayan, sadece uçmayı ve savaşmayı bilen Japon savaş pilotlarının en iyilerinden biri olan Yuichi Kannami ise yeni bir askeri hava üssüne terfi etmiştir. Fakat yeni komutanı güzel Suito Kusanagi ile tanıştıktan sonra Yuichi ’nin ölümsüz ruhu, rahatsız edici gerçeği, yani hayatının anlamsızlığını fark etmeye başlar. “Modern toplumlarda aş, kıyafet ve ev sorunu yok ama yüreğimizde tamamlanamayan bir boşlukla yaşıyoruz” diyen yönetmen Oshii, Japon gençliğinin yoğun şiddet problemini çarpıcı anlatımıyla hafızalara kazıyor.

Yukarı Bak – Up | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Yukarı Bak , 2009 ABD yapımı 3 boyutlu komedi macera çizgifilmi. Film Pixar Animation Studios tarafından yapılmış ve Walt Disney Pictures tarafından dağıtılmıştır. 82. Akademi Ödülleri'nde En İyi Animasyon Filmi ödülünü almıştır.Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika'nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen'ın hikayesinin anlatıldığı yeni bir komedi. Ancak Carl, yolculuğa başladıktan sonra en büyük kabusunu da yanında götürmekte olduğunu fark eder: fazlasıyla iyimser, doğa kaşifi 8 yaşındaki Russel'ı. Gülmekten çok güzel ve anlamı olan konuları işlemişler. Azmin, sadakatin ve aşkın büyüsünü balonlara bağlayıp uçurmuşlar...Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Yukarı Bak hd izleyebilirsiniz. Yukarı Bak izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Disney’in Yeni Yıl Şarkısı | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle A Christmas Carol

Charles Dickens'ın her zaman güncelliğini koruyan ünlü Noel hikayesinin yeni versiyonu. Scrooge inatçı, cimri ve huysuz bir adamdır. Çok zengin olmasına rağmen paylaşmayı bilmez. Onu mutlu etmek neredeyse imkansızdır. Noel akşamı üç hayalet onu ziyaret eder ve Scrooge'a eskiden nasıl bir insan olduğunu, bugününü ve değişmediği takdirde gelecekte onu nelerin beklediğini göstermeye başlarlar. Scrooge değişmesi gerektiğini anlar.

Mary And Max | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Avusturalyalı 8 yaşındaki küçük Mary, alkolik bir anne ile ilgisiz bir babanın meraklı ve bir o kadar da yalnız kızıdır.Amerikalı Max ise 44 yaşında ve muzdarip olduğu Asperger sendromundan ötürü dış dünyayı anlamakta ve çevresiyle iletişim kurmakta zorluk yaşayan bir diğer yalnız insandır.Bir mektup arkadaşlığı, bu iki insanın birbirlerini tanımasını ve birbirlerinin hayatlarını değiştirmesini sağlar.

Barbie Prenses Deniz Kızı izle | 720p Türkçe Dublaj HD

Barbie Prenses Deniz Kızı 2014 yapımı aile filmidir. Özel becerileri ile incileri hareket ettirip dans ettirebilen deniz kızı Lumina'nın yalnız bir hayali vardı, oda bir prens ile evlenip prenses olmaktı. Büyülü güçleri ile tüm dostlarına yardım eden Lumina, en yakın dostu Kudaile ile sihirlerle dolu krallığa doğru yola çıkarlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Barbie Prenses Deniz Kızı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Barbie Prenses Deniz Kızı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Köfte Yağmuru 2 izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Köfte Yağmuru 2 2013 yapımı animasyon filmidir. Flint Lockwood, suyu yiyeceğe çeviren bir makine yapmıştı. Flint ’in hedefi insanları sevindirmektir fakat işler kontrolden çıkınca filmin sonunda Flint makinesini yok etmek zorunda kalmıştı. Cody Cameron ve Kris Pearn ikilisinin yönettiği KÖFTE YAĞMURU 2 ’deyse Flint, yok ettiğini düşündüğü icadının evrimsel bir işlev bozukluğuna sebep olarak hala çalışmakta olduğunu öğrenir. Flint ve dostlarının bu kez dünyayı, makinesinin yarattığı hayvan-yiyecek karışımı mutant yaratıklardan kurtarması gerekmektedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Köfte Yağmuru 2 hd izleyebilirsniz. Sitemizdeki tüm Köfte Yağmuru 2 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Adalet Birliği: Savaş izle | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı

Adalet Birliği: Savaş 2014 yapımı aksiyon filmidir. Adalet takımı bir çok süper kahramanın, yaşamlarını dünyanın ve insanlığın varoluşuna feda etmiş bir gruptur. Dünya onların yardımıyla bir çok kötülerden kurtulmuş ve bir çok dış tehdide de yanıt vermiştir. Yeni bir tehdit söz konusudur. Uzaydan gelen bu yeni tür dünyayı ele geçirmek için beklemektedir. Savaş başladığında ise kahramanlarımız dünyayı bir kez daha savunmak için var gücü ile çalışacaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Adalet Birliği: Savaş hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Adalet Birliği: Savaş izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Doktor Who Sonsuz Macera | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Doktor ve Martha, evrenin vahşi ve büyüleyici köşelerinde kayıp efsanevi uzay gemisi Sonsuz'un izini sürmektedir. Kısa süre sonra bu arayışta yanlız olmadıklarını keşfederler. Şeytani Baltazar da Dünya'yı yok etmek ve evrene hükmetmek için antik uzay aracının peşindedir.

Hulk Vs. | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Asgard ‘a saldırmaya çalışan düşmanlar, Thor tarafından durdurulmaktadır. Loki, Bruce Banner ’ı kaçırır ve Asgard ’a getirir . Bruce ’u Hulk ’a dönüştüren Loki; onu kendi çıkarları için kullanmaya başlar.

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor – Ice Age: 4 | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle Cont

Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor.

Ormanın Ruhu | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle Spirit Of The Forest

Geçtiğimiz sene En İyi Animasyon kategorisinde Goya Ödülü ’ne aday olan başarılı bir İspanyol yapımı.. Zengin bir işadamı, ormanın içinden geçecek bir otoban inşa etmeyi kafasına koymuştur. Bunun için ormandaki ağaçların çoğu kesilecektir. Ormanın bulunduğu kasabada yaşayan Bayan D'Abondo, bu fikri desteklemektedir ve kocasından ağaçları kesmesini ister. Ancak orman sakinleri, yaşam alanlarını korumakta kararlıdır. Bayan D'Abondo'nun en çok neden korktuğunu öğrenip onu 'Ormanın Ruhu'yla kaçırmaya karar verirler.

Çılgın Dostlar 1 | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle Open Season

Sony Pictures Animation ’ın ilk uzun metrajlı animasyon aksiyon-macera komedisi "Open Season/Çılgın Dostlar" da, beklenmeyenler gerçekleşiyor. Vahşi doğada yaşama becerisini yitirmiş, evcil bir bozayı olan Boog (Martin Lawrence) bir deri bir kemik kalmış, hızlı mı hızlı konuşan geyik Elliot ’la (Ashton Kutcher) tanışınca bütün dünyası alt üst olur. Elliot, Boog ’u, park korucusunun garajdan bozma rahat evini terk etmeye ve açık havanın harika tadına bakmaya ikna edince, işler çabucak sarpa sarar. Av mevsiminin başlamasına üç gün kala ormana giren Boog ve Elliot hızla ortama ayak uydurmaya koyulurlar. İkilinin, orman sakinlerini, yaşam alanlarını geri almak üzere birleştirmeleri için el ele vermesi gerekmektedir!

Oyuncak Hikayesi 3 (2010) | 720p Türkçe Dublaj HD izle

Oyuncak Hikayesi 3 720p izle
Toy Story 3 720p izle

2010 yılında vizyona giren eğlenceli bir animasyon filmi olan Oyuncak Hikayesi 3 izleyerek şüphesiz eğlenceli zaman geçireceksiniz. Üstelik Hollywood ’un ünlü starları Tom Hanks ve Tim Allen filmin seslendirmesini yapıyorlar. Oyuncak Hikayesi 3 izleyebileceğiniz kaliteli animasyon filmlerin arasında. Birçok eleştirmen tarafından güzel eleştiriler alan bu animasyon filmi, aynı zamanda izleyenler tarafından da oldukça beğenildi. Bu filmde oyuncak kahramanlarımız sahipleri Andy üniversiteye gitmeye başladıktan sonra kaderlerine terkediliyor. Andy ’nin ebeveynleri tarafından güçleri bilinmeyen bu oyuncaklar artık Andy gidince ailesi tarafından tavan arasına koyulmak isteniyor. Aksilik bu ya… Tavan arasına gönderilmek istenen eşyalar yanlışlıkla bakım merkezine gönderiliyor ve oyuncakların hayatı tehlikeye giriyor. Oyuncakların hepsi bu tehlikenin üstesinden gelmeye çalışırken bir sürü maceralı olay yaşıyorlar. Bu oyuncakların elebaşı olan Woody bu işe bir çare aramaya başlıyor. Bakalım terkedildiklerini ve istenmediklerini sanan diğer oyuncakları Woody tekrar motive edip, evlerine geri ulaştırmayı başarabilecek mi? Devamını Oyuncak Hikayesi 3 izleyerek keşfedebilirsiniz.



Maceralı bir animasyon hikayesi olan Oyuncak Hikayesi 3 ’ün yönetmeni ise birçok animasyon filmi tecrübesi olan Lee Unkrich. Kaliteli bir seslendirme ve kaliteli bir film olan Oyuncak Hikayesi 3 izleyerek eğlenceli zaman geçirecekseniz. Ayrıca bu film arkadaşlık dostluk teması üzerine senaryosu yazılmıştır. Senaryoyu yazan John Lasseter, Andrew Stanton ve aynı zamanda filmin yönetmeni olan Lee Unkrich oldukça güzel bir performans sergilemişler.

Doğal Kahramanlar izle , Epic izle | 720p TR Altyazılı izle

hd film izle
doğal kahramanlar izle

Yönetmenliğini Buz Devri'ndeki deli sincap Scrat karakterine sesiyle hayat veren ve Buz Devri serisinin çeşitli kısa filmlerinde yapımcı olarak yer alan Chris Wedge'in üstlendiği filmin senaryosu ise Tom J. Astle, Matt Ember, James V. Hart, William Joyce ve Daniel Shere'dan oluşan kalabalık bir ekibin elinden çıkma. İyilerle kötülerin son derece heyecan dolu savaşını anlatan Doğal Kahramanlar'da savaşın bir tarafı doğayı ayakta tutma çabası içindeyken diğer taraf o dünyayı yok etmeye çalışmaktadır.Genç bir kız bir anda kendisini iyi ve kötü güçlerin kıyasıya savaştığı bir ormana sürüklenmiş olarak bulur. Kendinin bambaşka bir dünyanın içinde bulan Mary kendi dünyasında olduğundan çok daha inançlı bir şekilde onlara yardım etmek için çalışacaktır. Bir grup ayak takımı ile iş birliği yapan Mary, hem onların dünyasını hem de bizimkini kurtarmaya çalışacaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Doğal Kahramanlar izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Doğal Kahramanlar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Kahraman Uzaylılar izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Yeryüzünden çok ilerde olan Baab gezegeninde hayatını sürdüren astronot Scorch Supernova, milli bir kahramandır ve mavi uzaylılar denilen toplum ona fazlasıyla hayrandır. Birçok kurtarma eylemini başarıyla sonuçlandırmış olan Scorch, muhteşem kabiliyetlerini teknoloji alanında başarılı erkek kardeşi Gary ile bir araya getirince ikisinin önünde hiçbir engel kalamaz. Fakat Gary de sorumluluk üstlendiği BASA denetleme yerinin nizam ve sorumlulukları hakknda fazlasıyla tecrübeli ve beceriklidir. BASA'nın idarecisi Lena, kardeşleri zorlu bir gezegenden gelen bir haber hakkında bilgilendirdiğinde onlar için alışılmadık ve aksiyon dolu bir sorumluluk başlamıştır. . Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Kahraman Uzaylılar Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Kahraman Uzaylılar izleyicilerine iyi seyirler dileriz

Karmakarışık , Tangled izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Karmakarışık konusu ; Hanedanlığın en çok aranan ve en etkileyici serserisi Flynn Rider bilinmeyen bir sürede, tanınmayan bir krallıkta, tanınmayan bir mekanda yalnız gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan güzel ve cesur, 20 metre büyüklüğünde altın sarısı saçları olan Rapunzel'ce esir alınır. Senelerdir hapsedildiği kuleden ayrılma yolları arayan Flynn ’i esir alan güzel kız, yakışıklı hırsızla bir anlaşma yapacaktır. Bu tuhaf ikili, süper-polis bir atın, aşırı korumacı bir bukalemunun ve sevimsiz bar haydutlarının da olduğu aksiyon dolu bir maceraya yelken açar.Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Karmakarışık türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Karmakarışık izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Şirinler 2 izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj Full HD izle

Şirinler 2 konusu ; Kötü büyücü Gargamel, bir çift Şirinler gibi yaramaz karakterler oluşturuyor ve onlara da Haylazlar adını koyarak, sayelerinde çok güçlü ve büyülü Şirin özünü yapmayı istiyor. Fakat, Gargamel umduğu Şirin özünü yalnız gerçek bir Şirin ’den alabileceğini ve yalnız Şirine ’nin bildiği gizli büyülü kelimeler sayesinde Haylazlar ’ın gerçek Şirinler ’e dönüşebileceklerini duyduğunda Şirine ’yi kaçırıyor ve onu dünyanın en büyük büyücüsü diye milyonların hayranlığın olduğu Paris ’e götürüyor. Şirine ’yi geri getirmek için Şirin Baba, Sakar Şirin ve Süslü Şirin ’in dünyamıza gelerek insan arkadaşları Patrick ve Grace Winslow ile işbirliği yapmaları gerekiyor.Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Şirinler 2 türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Şirinler 2 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Crood’lar,Croods izle | 3D — 1080p Türkçe Dublaj

İzlemek istediğiniz film 3D seçeneği ile yüklenmiştir.İzlemek için Monitörünüzün 3D uyumlu olması gerekmektedir.
Crood ’lar keyifle izleyeceğiniz bir animasyon filmidir. Yaşamlarını sürdürdükleri mağara bir deprem yüzünden altüst olduktan sonra, Crood ’lar evleri olan bu yerden taşınmak zorunda olurlar ve ailenin babası Grug ’un liderliğinde bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayabilecekleri yeni bir yer bulmanın hevesiyle ilerleyen Crood ’lar bu yolculuk sırasında esrarengiz maceralarla dolu ve daha önce görmedikleri farklı bir dünyayla karşı karşıya gelirler. Üstüne bir de önlerine Guy adında ilginç bir genç çıkar. Sürekli olarak seyahate çıkmayı ve yeni şeyler tasarlamayı seven Guy ’ı aileden en fazla 19 yaşındaki kız Eep sevecektir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Crood ’lar 3D izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Crood ’lar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Kahraman Uzaylılar izle | 3D —1080p Türkçe Dublaj HD

İzlemek istediğiniz film 3D seçeneği ile yüklenmiştir.İzlemek için Monitörünüzün 3D uyumlu olması gerekmektedir.

Yeryüzünden çok ilerde olan Baab gezegeninde hayatını sürdüren astronot Scorch Supernova, milli bir kahramandır ve mavi uzaylılar denilen toplum ona fazlasıyla hayrandır. Birçok kurtarma eylemini başarıyla sonuçlandırmış olan Scorch, muhteşem kabiliyetlerini teknoloji alanında başarılı erkek kardeşi Gary ile bir araya getirince ikisinin önünde hiçbir engel kalamaz. Fakat Gary de sorumluluk üstlendiği BASA denetleme yerinin nizam ve sorumlulukları hakknda fazlasıyla tecrübeli ve beceriklidir. BASA'nın idarecisi Lena, kardeşleri zorlu bir gezegenden gelen bir haber hakkında bilgilendirdiğinde onlar için alışılmadık ve aksiyon dolu bir sorumluluk başlamıştır. . Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Kahraman Uzaylılar Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Kahraman Uzaylılar izleyicilerine iyi seyirler dileriz

Turbo izle | 1080p — 720p Full HD izle

Sürekli hayal kuran bir sümüklü böceğin en büyük hayali dünyanın en hızlı sümüklü böceği olmaktır. Kendisini diğer arkadaşlarından daha yavaş gören ve bu nedenle dışlanmış hisseden sevimli hayvanın başına sıradışı bir kaza gelir. Kaza sonrasında yaşadığı değişim ise onu hayallerine yaklaştıran şey olur. Küçük kahraman artık kabuğunda saklanmak yerine tüm cesaretini toplayıp kendi türündeki arkadaşlarını bir araya getirir. Dünyanın en hızlı sümüklü böceği olma gibi imkanı olmayan bir isteği olan basit bir sümüklü böceğin başına olağandışı bir kaza gelir. Bu kazanın ardından hareketlerinin değiştiğini anlamaya başlar. Hızı artan sümüklü böcek Turbo, bundan böyle kabuğunda saklanmak yerine tüm cesaretiyle kendi türündeki dostlarını çağırır. Bu dostları için olduğu gibi kendisi için de son derece önemli bir gelişmedir. Yapmak istediği tek şey dünyanın en büyük hız yarışı olan Indy 500'ü ne olursa olsun kazanmaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Turbo hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Turbo izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Barbie In a Mermaid Tale 2 | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

2012 yapımı Barbie Denizkızı Masalı Türkçe dublaj olarak minik izleyicilerimizi bekliyor, iyi seyirler…

Çizmeli Kedi izle | 3D — 1080p Türkçe Dublaj HD

Çizmeli Kedi, Shrek evreninin çok beğenilen kişiliğinden biri - Kedi'nin (Antonio Banderas) ünlü Altın Yumurtlayan Kaz'ı çalmak amacıyla zeki Rafadan Kafadan (Zach Galifianikis) ve sokakları iyi bilen Kitty (Salma Hayek) ile bberaber çalışmaya başlamasının komedi ve cesur öyküsünü sinemaya taşıyor... Sitemizden 3D ve 1080p seçenekleriyle Çizmeli Kedi türkçe dublaj izleyebilrsniz. Sitemizdeki tüm Çizmeli Kedi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin – How To Train Your Dragon | 1080p (Türkçe Dublaj ) Full Hd İzle

Cressida Cowell'ın romanından uyarlanan film, iri yarı Vikinglerin ve vahşi ejderhaların efsanevi dünyasında geçiyor. Ejderha savaşının bir yaşam tarzı olduğu Berk adasında yaşayan bir genç, yaralı bir ejderhayla karşılaşır ve dünyası alt üst olur. İkili daha sonra iyi arkadaş olacaktır.

Thor Asgard Maceraları izle | 1080p — 720p TR Dublaj izle

Thor Asgard Maceraları konusu ; Genç Thor, kardeşi Loki ile beraber; efsanevi kayıp kılıç Sortor ’u bulmak için, sislerin, devlerin, derin uçurumların ve buzdan vadilerin içine girerler. İlk başlarda pek de tehlikeli görünmeyen bu macera; gün geçtikçe büyük zorluklara gebe olacak, ve Thor ’un kendini ispatlaması amacıyla büyük bir sınava dönüşecektir.Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Thor Asgard Maceraları türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Thor Asgard Maceraları izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Doğal Kahramanlar izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Buz Devri'ndeki deli sincap Scrat karakterine sesiyle yaşam veren ve Buz Devri serisinin değişik kısa filmlerinde yapımcı diye yer alan Chris Wedge'in yaptığı filmin senaryosu ise Tom J. Astle, Matt Ember, James V. Hart, William Joyce ve Daniel Shere'dan olan kalabalık bir ekipten olma. İyilerle kötülerin son derece heyecan dolu savaşını gösteren Doğal Kahramanlar'da savaşın bir tarafı doğayı ayakta tutma çabası verirken öbür taraf o dünyayı yok etmeye amaçlamaktadır. Genç bir kız aniden kendisini iyi ve kötü güçlerin kıyasıya savaştığı bir ormana sürüklenmiş olarak bulur. Kendinin bambaşka bir dünyanın içinde bulan Mary kendi dünyasında olduğundan çok daha inançlı bir şekilde onlara yardım etmek için çalışacaktır. Bir grup ayak takımı ile iş birliği yapan Mary, hem onların dünyasını hem de bizimkini kurtarmaya çalışacaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Doğal Kahramanlar izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Doğal Kahramanlar hd izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Doğal Kahramanlar izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj 3D izle

Yönetmenliğini Buz Devri'ndeki deli sincap Scrat karakterine sesiyle yaşam veren ve Buz Devri serisinin değişik kısa filmlerinde yapımcı diye yer alan Chris Wedge'in yaptığı filmin senaryosu ise Tom J. Astle, Matt Ember, James V. Hart, William Joyce ve Daniel Shere'dan olan kalabalık bir ekipten olma. İyilerle kötülerin son derece heyecan dolu savaşını gösteren Doğal Kahramanlar'da savaşın bir tarafı doğayı ayakta tutma çabası verirken öbür taraf o dünyayı yok etmeye amaçlamaktadır. Genç bir kız aniden kendisini iyi ve kötü güçlerin kıyasıya savaştığı bir ormana sürüklenmiş olarak bulur. Kendinin bambaşka bir dünyanın içinde bulan Mary kendi dünyasında olduğundan çok daha inançlı bir şekilde onlara yardım etmek için çalışacaktır. Bir grup ayak takımı ile iş birliği yapan Mary, hem onların dünyasını hem de bizimkini kurtarmaya çalışacaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Doğal Kahramanlar izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Doğal Kahramanlar hd izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Sevimli Canavarlar Üniversitesi izle | 3D — 1080p TR izle

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Mike ve Sulley ’nin zorlukların üstünden gelerek nasıl en yakın arkadaş olduklarına dair kapıları açıyor. Mike ve Sully Sevimli Canavarlar'dan sonra tekrar beraberler. Canavar olmak öğrenilebilir. Bu defa maceranın öncesine, ikilinin üniversite zamanlarına gidiyoruz. Tanıştıkları ilk zamandan itibaren hem iyi bir dost hem de birbirlerine katlanamayan her zaman kavga eden iki arkadaş olan Mike Wazowski ve James P. Sullivan ’ın maceralı hikayesini ele alıyor. Canavarlar Dünyası isminde kendilerine ait bir dünyada yaşayan ve hayatta kalabilmek için insanlara ihtiyacı olan değişik ve sevimli canavarların hayatının insanlarla karıştığı an ortaya çıkan trajikomik hikayeyi anlatır. . Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sevimli Canavarlar Üniversitesi Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Sevimli Canavarlar Üniversitesi izleyicilerine iyi seyirler dileriz

Uçaklar, Planes izle | 720p Türkçe Dublaj HD

Uçaklar 2013 yapımı büyük bir ilgi gören animasyon filmidir. Tek pervaneli, 680 beygir gücündeki kent uçağı Dusty'nin tek istediği başarılı bir gösteri uçağı olmaktır. Ama hava yarışçısı olan bu uçakların dizaynı ve yapısı ondan farklıdır. Ayrıca Dusty'nin bir de yükseklik fobisi vardır! Donanma pilotu Skipper ’ın kapısını çalan cesur Dusty bu usta uçaktan yardımcı olmasını ister. Sınırlandırılmış donanımı olmasına rağmen Dusty o kadar cesaretlidir ki önceleri hayal bile edemediği yüksekliklere çıkmayı planlar ve onu ilgiyle izleyenlere de uçma cesareti verir.. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Uçaklar Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Uçaklar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Uçaklar, Planes izle | 3D —1080p Türkçe Dublaj HD

İzlemek istediğiniz film 3D seçeneği ile yüklenmiştir.İzlemek için Monitörünüzün 3D uyumlu olması gerekmektedir.
Uçaklar 2013 yapımı büyük bir ilgi gören animasyon filmidir. Tek pervaneli, 680 beygir gücündeki kent uçağı Dusty'nin tek istediği başarılı bir gösteri uçağı olmaktır. Ama hava yarışçısı olan bu uçakların dizaynı ve yapısı ondan farklıdır. Ayrıca Dusty'nin bir de yükseklik fobisi vardır! Donanma pilotu Skipper ’ın kapısını çalan cesur Dusty bu usta uçaktan yardımcı olmasını ister. Sınırlandırılmış donanımı olmasına rağmen Dusty o kadar cesaretlidir ki önceleri hayal bile edemediği yüksekliklere çıkmayı planlar ve onu ilgiyle izleyenlere de uçma cesareti verir.. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Uçaklar 3D izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Uçaklar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Scooby Doo Sahne Korkusu izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj

Scooby Doo Sahne Korkusu 2013 yapımı animasyon filmidir. Komik ve şirin bir köpek olan Scooby-Doo ve yakın dostu Shaggy, yağmurlu bir gecede Şikago ’da ki opera binasında hazırlanan bir beceri yarışmasına katılır. İkili gösteri sırasında operadaki ‘hayalet ’in bir anda ortaya çıkmasıyla korku dolu saatler yaşayacaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Scooby Doo Sahne Korkusu Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Scooby Doo Sahne Korkusu izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Gezegen 51, Planet 51 izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Buralardan çok daha uzaklarda, yaşamın kolay, çocukların sevinçli ve her şeyin memnun olduğu bir yer vardı... Fakat tuhaf bir şey 51. Gezegene yaklaşmaktaydı. Her zaman diğer gezegenlere gitmenin hayalini kursakta, ya o gezegenlerde biz uzaylı olursak? Gezegen 51 'de her zaman "öcü" uzaylıların yerine "öcü" insanı koyduğumuzda olacaklara gülmeye hazır olun. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Gezegen 51 Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Gezegen 51 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Sky Force: Planes izle | 3D — 1080pTürkçe Dublaj HD

İzlemek istediğiniz film 3D seçeneği ile yüklenmiştir.İzlemek için Monitörünüzün 3D uyumlu olması gerekmektedir.
Sky Force: Planes 2012 yapımı 3D ve animasyon bir filmdir. Minik uçak Tinny bir şampiyon olma düşleri kurar. Bir gün Kaptan Ben ’in kurallarını es geçerek, yangında kalmış kişileri kurtarmak için uğraşır. Kaptan Ben durumu anlar anlamaz, bunun sonuçlarının kendisine neye mal olacağını bildiği halde Tinny ’i kurtarır. Suçluluk hissine kapılan Tinny takımı terk edip, maden ocağında çalışmaya başlar. Bu zaman içerisinde geçmiş aklına gelir ve birden dostlarının yanına yardım için geri gider. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sky Force: Planes 3D izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Sky Force: Planes izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Sky Force: Planes izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Sky Force: Planes 2012 yapımı animasyon bir filmdir. Minik uçak Tinny bir şampiyon olma düşleri kurar. Bir gün Kaptan Ben ’in kurallarını es geçerek, yangında kalmış kişileri kurtarmak için uğraşır. Kaptan Ben durumu anlar anlamaz, bunun sonuçlarının kendisine neye mal olacağını bildiği halde Tinny ’i kurtarır. Suçluluk hissine kapılan Tinny takımı terk edip, maden ocağında çalışmaya başlar. Bu zaman içerisinde geçmiş aklına gelir ve birden dostlarının yanına yardım için geri gider. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Sky Force: Planes Türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki Sky Force: Planes izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Madagaskar 3 3D izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Madagaskar 3 konusu ; Aslan Alex, Zebra Marty, Zürafa Melma ve su aygırı Gloria yine ortalığı birbirine katacaklar. Polise tutuklanmadan evleri New York'a geri gidebilmek amacıyla kendilerini gezici bir sirkin gösteri ekibine katılmakta bulurlar. Alex'in yapmak istediği mümkün mertebe dikkat çekmeden eve geri dönmekken, bu ekiple işi oldukça zordur. Avrupa turnesi şüphesiz ki oldukça renkli geçecektir! Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Madagaskar 3 3D izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Madagaskar 3 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Madagaskar 3 izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Madagaskar 3 konusu ; Aslan Alex, Zebra Marty, Zürafa Melma ve su aygırı Gloria yine ortalığı birbirine katacaklar. Polise tutuklanmadan evleri New York'a geri gidebilmek amacıyla kendilerini gezici bir sirkin gösteri ekibine katılmakta bulurlar. Alex'in yapmak istediği mümkün mertebe dikkat çekmeden eve geri dönmekken, bu ekiple işi oldukça zordur. Avrupa turnesi şüphesiz ki oldukça renkli geçecektir! Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Madagaskar 3 3D izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Madagaskar 3 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

12 Kasım 2014 Çarşamba

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 Türkçe Dublaj izle

-Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 / How to Train Your Dragon 2 2014 ABD / Türkçe DUBLAJ-EN İYİ 250 FİLM: 192. SIRADAIMDB Puanı: 8.1/10Tür: Animasyon, Macera,
Aksiyon, Aile, Komedi
Yönetmen: Dean DeBloisSeslendirme: Jay Baruchel,
Cate Blanchett, Gerard ButlerSüre: 1 saat 42dakikaHiccup ve yaramaz ejderhası Dişsiz, içinde binlerce ejderhanın yaşadığı büyük bir buzdağı keşfederler. Onları evcilleştirmek isteyen Hiccup babasına bunu kabul ettiremez. Bu sırada tüm ejderhaları, intikam için kontrol altına almaya çalışan eski düşman ortaya çıkar ve büyük savaş başlar.İlk filmiyle oldukça beğeni toplayan animasyonun 2. filmi de aynı başarıyı yakalıyor. Macera ve aksiyon dolu bu yapımı sizlere HD KALİTESİNDE sunuyor; iyi seyirler diyoruz.NOT: FİLMİ ALTYAZILI İZLEMEK İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYIN.