13 Kasım 2014 Perşembe

Oyuncak Hikayesi 3 (2010) | 720p Türkçe Dublaj HD izle

Oyuncak Hikayesi 3 720p izle
Toy Story 3 720p izle

2010 yılında vizyona giren eğlenceli bir animasyon filmi olan Oyuncak Hikayesi 3 izleyerek şüphesiz eğlenceli zaman geçireceksiniz. Üstelik Hollywood ’un ünlü starları Tom Hanks ve Tim Allen filmin seslendirmesini yapıyorlar. Oyuncak Hikayesi 3 izleyebileceğiniz kaliteli animasyon filmlerin arasında. Birçok eleştirmen tarafından güzel eleştiriler alan bu animasyon filmi, aynı zamanda izleyenler tarafından da oldukça beğenildi. Bu filmde oyuncak kahramanlarımız sahipleri Andy üniversiteye gitmeye başladıktan sonra kaderlerine terkediliyor. Andy ’nin ebeveynleri tarafından güçleri bilinmeyen bu oyuncaklar artık Andy gidince ailesi tarafından tavan arasına koyulmak isteniyor. Aksilik bu ya… Tavan arasına gönderilmek istenen eşyalar yanlışlıkla bakım merkezine gönderiliyor ve oyuncakların hayatı tehlikeye giriyor. Oyuncakların hepsi bu tehlikenin üstesinden gelmeye çalışırken bir sürü maceralı olay yaşıyorlar. Bu oyuncakların elebaşı olan Woody bu işe bir çare aramaya başlıyor. Bakalım terkedildiklerini ve istenmediklerini sanan diğer oyuncakları Woody tekrar motive edip, evlerine geri ulaştırmayı başarabilecek mi? Devamını Oyuncak Hikayesi 3 izleyerek keşfedebilirsiniz.



Maceralı bir animasyon hikayesi olan Oyuncak Hikayesi 3 ’ün yönetmeni ise birçok animasyon filmi tecrübesi olan Lee Unkrich. Kaliteli bir seslendirme ve kaliteli bir film olan Oyuncak Hikayesi 3 izleyerek eğlenceli zaman geçirecekseniz. Ayrıca bu film arkadaşlık dostluk teması üzerine senaryosu yazılmıştır. Senaryoyu yazan John Lasseter, Andrew Stanton ve aynı zamanda filmin yönetmeni olan Lee Unkrich oldukça güzel bir performans sergilemişler.
Fragman Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Vk 720p Rusya Alternatifi 720p NosVideo 720pFragman Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Vk 720p Rusya Alternatifi 720p NosVideo 720p

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder